Dorienke de Grave-Verkerk

mediator (MfN register)

We openen deuren naar nieuwe perspectieven

Een juridisch geschil kan verlammend werken op mensen en organisaties. Met onze kennis en inzichten geven wij uitzicht op een oplossing en ruimte om weer verder te kunnen.

Expertise

Dorienke de Grave-Verkerk is een ervaren mediator en oud-advocaat. Als mediator richt zij zich op alle vormen van samenwerkingsproblemen. Zij is MfN registermediator, NMI- en IMI gecertificeerd en getraind in conflictmanagement binnen samenwerkingsverbanden, waaronder arbeidsconflicten, zakelijke mediation en groepsmediation. Dorienke is aangesloten bij de vereniging Zakelijke Mediation ZAM, een groep van ervaren advocaten/ business mediators. Als advocaat lag haar specialisatie in arbeidsrecht, medezeggenschapsrecht en governance vraagstukken.

Haar aanpak is er op gericht om rust en orde te brengen in complexe zaken.
Dorienke is sinds 2018 lid van de Gemeenteraad Amsterdam en bekleedt voorts een toezichthoudende functie in de woningcorporatiesector.

“De complexiteit van een kwestie ontneemt mensen vaak het zicht op mogelijkheden om verder te komen. Het zit vast. Als mediator breng ik beweging op gang en dan kunnen we op zoek naar een werkbare uitkomst. Er blijkt vaak meer mogelijk dan voorheen gedacht.”