Linda Eijpe

advocaat/mediator/partner

We zijn doortastend

Ons werk is meer dan pleiten en beargumenteren. Met gefocust luisteren en dóórvragen halen we de onderste steen boven.

Linda Eijpe is gespecialiseerd in privacy, IT, e-commerce, telecommunicatierecht en contractenrecht en heeft bijzondere interesse en kennis op het gebied van e-Health. Zij is in 1997 begonnen als bedrijfsjurist bij KPN Telecom en heeft in 2002 de overstap gemaakt naar de advocatuur, naar Solv Advocaten. In 2007 heeft zij het nichekantoor Scope Advocaten opgericht. Dit kantoor is eind 2018 samengevoegd met Parker Advocaten.

Door haar bedrijfsjuridische ervaring en zeer gespecialiseerde kennis adviseert Linda op beknopte en praktijkgerichte wijze. Zij is bevlogen en betrokken bij de praktijk van haar cliënten. Altijd op zoek naar bruikbare oplossingen. Linda treedt op in procedures en begeleidt projecten op het gebied van nieuwe technologieën, IT, privacy, online marketing en e-health. Ze heeft veel ervaring met het opstellen en uitonderhandelen van commerciële contracten, waaronder licentie-, IT, dienstverlening-, distributie- en agentuurcontracten en verwerkersovereenkomsten.

Linda heeft de postdoctorale opleiding ICT-recht aan de Grotius Academie aan de Universiteit Nijmegen afgerond. Naast haar studie rechten heeft Linda ook de studie gezondheidswetenschappen voltooid. Zij is lid van de Vereniging Informaticarecht Advocaten en de Vereniging voor Media- en Communicatierecht.

Linda is een geregistreerd MfN registermediator. Zij treedt als mediator op in zakelijk conflicten. Daarnaast is zij advocaat-trainer in de Beroepsopleiding Advocatuur van de Nederlandse order van Advocaten.