Barbara Spliet

advocaat/partner

We zien vertrouwen als vruchtbare basis voor samenwerking

Vertrouwen is de ideale voedingsbodem om het beste in onszelf én onze cliënten naar boven te halen.

Barbara is gespecialiseerd in het arbeidsrecht en medezeggenschapsrecht. Zij heeft ruime ervaring met het adviseren en procederen over uiteenlopende arbeidsrechtelijke onderwerpen, waaronder (collectief) ontslag, personeelsregelingen en overgang van onderneming. Zij staat nationale -en internationale organisaties, statutair directeuren en werknemers in uiteenlopende sectoren bij.

Barbara heeft daarnaast veel ervaring in medezeggenschapsrechtelijke kwesties waarbij zij optreedt zowel voor werkgevers als voor (centrale) ondernemingsraden. Ook verzorgt zij met regelmaat trainingen op dit gebied.

Barbara is sinds 2002 advocaat en heeft met goed gevolg de postacademische specialisatieopleiding arbeidsrecht aan de Grotius Academie afgerond. Voordat zij Parker Advocaten (mede) oprichtte werkte Barbara onder meer gedurende zeven jaar bij een groot internationaal advocatenkantoor.

Barbara is lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN), de Vereniging voor Arbeidsrecht (VvA), de Vereniging Arbeidsrechtadvocaten Amsterdam (VAAA) en van de Vereniging Corporate Litigation (VCL). Zij is daarnaast medeauteur van het civielrechtelijke onderdeel arbeidsongeschiktheid en ontslag in de online uitgave van de Nederlandse Documentatie Sociale Zekerheid (NDSZ).