Arbeidsrecht

Het arbeidsrecht is continu in beweging, met diverse nieuwe wetgeving op het gebied van voor onder meer ontslag en flexibele arbeid. Wij richten ons op arbeidsrecht in de meest brede zin, waaronder individuele en collectieve ontslagen (reorganisaties), wijziging van arbeidsvoorwaarden en non-concurrentie bedingen. Ook op het gebied van flexibele arbeidsrelaties en opdrachtovereenkomsten beschikken we over ruime ervaring. Onze cliënten zijn zowel nationale en internationale werkgevers, (statutair) directeuren en werknemers, in vrijwel alle sectoren van de economie.

Renzo Ter Haseborg

partner/advocaat

Barbara Spliet

partner/advocaat

Yvette Kouwenberg

counsel/advocaat

Nieuws

Aankondiging

Nieuws Aankondiging Parker Advocaten 28 december 2018There’s so much we share.  So why not share the same name?   Per 1 januari 2019 wordt De Grave De Mönnink Spliet Advocaten versterkt met Scope Advocaten en gaan wij verderonder de naam Parker Advocaten. Vanuit een...

Lees meer

Signaleringen medezeggenschap

Het medezeggenschapsrecht blijft in ontwikkeling. Hieronder volgen enkele signaleringen voor iedereen die zich bezig houdt met medezeggenschap of daarin geïnteresseerd is.
Informatieplicht beloning (komende regelgeving)
De bestuurders van bedrijven waar ten minste 100 personen werkzaam zijn moeten elk jaar met de ondernemingsraad in gesprek gaan over de hoogte en de inhoud van de arbeidsvoorwaarden.

Lees meer

Actualiteiten arbeidsrecht

Update ZZP dossier
Op 9 februari 2018 heeft de Minister van Sociale Zaken en Werkgelegenheid in een brief aan de Tweede Kamer laten weten dat de handhaving van de Wet deregulering beoordeling arbeidsrelaties (DBA) verder wordt opgeschort tot 1 januari 2020.

Lees meer