Yvette Kouwenberg

partner/advocaat

We investeren in relaties

We gaan voor duurzame relaties door oog te hebben voor de menselijke maat. Onze sociale vaardigheden zijn minstens zo belangrijk als onze juridische kennis.

Expertise

Yvette Kouwenberg studeerde rechten aan de Universiteit van Amsterdam. In 2008 is zij beëdigd als advocaat en heeft zich sindsdien volledig toegelegd op het arbeidsrecht. Daarvoor is zij een aantal jaar werkzaam geweest in HR.

Yvette heeft ruime ervaring op het gebied van onder meer ontslagrecht, harmonisatie en (eenzijdige) wijziging van arbeidsvoorwaarden, geschillen over een concurrentie- en relatiebeding en de overeenkomst van opdracht. Zij denkt graag mee op juridisch en strategisch niveau, altijd met oog voor de menselijke maat.

Yvette staat zowel particulieren bij (statutair directeuren en werknemers) als ondernemers in uiteenlopende sectoren (waaronder cultuur, zorg, logistiek en onderwijs). In 2015 heeft zij de postacademische specialisatieopleiding arbeidsrecht aan de Grotius Academie cum laude afgerond. Yvette is lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN), de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Amsterdam (VAAA) en de Vereniging voor Arbeidsrecht (VvA).