Yvette Kouwenberg

advocaat/partner

We investeren in relaties

We gaan voor duurzame relaties door oog te hebben voor de menselijke maat. Onze sociale vaardigheden zijn minstens zo belangrijk als onze juridische kennis.

Expertise

Yvette Kouwenberg is sinds 2008 advocaat. Zij heeft zich volledig toegelegd op het arbeidsrecht, met een focus op privacy.

Yvette helpt ondernemers verder met diverse vraagstukken over bijvoorbeeld reorganisatie, individueel ontslag, (collectieve) arbeidsvoorwaarden en het (eenzijdig) wijzigen ervan, concurrentie, flexibele arbeidskrachten en de overeenkomst van opdracht. Als privacy expert adviseert Yvette daarnaast over privacy aspecten op de werkvloer, zoals met betrekking tot cameratoezicht, arbeidsongeschiktheid, personeelsadministratie, werving en selectie en internet/emailgebruik. Particulieren (statutair directeuren/bestuurders en werknemers) zijn eveneens in goede handen bij Yvette. Zij is bekend met beide kanten van het schaakbord.

Als ondernemer en vanwege haar jarenlange ervaring in HR weet Yvette als advocaat het juridische goed te combineren met het praktische. Ook op strategisch niveau vindt u in haar een gedegen sparring partner, altijd met oog voor de menselijke maat.

In 2015 heeft Yvette de postacademische specialisatieopleiding arbeidsrecht aan de Grotius Academie cum laude afgerond. Zij is lid van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN), de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Amsterdam (VAAA) en de Vereniging voor Arbeidsrecht (VvA).