Renzo Ter Haseborg

advocaat/partner

Wat ik doe

Werkgevers help ik bij het optimaal laten functioneren van hun bedrijf door te adviseren over arbeidsrechtelijke vraagstukken. Dit varieert van het opstellen van een bonusregeling tot advies over een concurrentiebeding, pensioenregeling, reorganisatie of individueel ontslag. Ik sta ook werknemers (directeuren of hoger personeel) bij die te maken krijgen met een arbeidsconflict, ongewenste omgangsvormen of ontslag. In goed overleg komen we samen tot een oplossing.

Waarom met mij werken

Ik werk op basis van een aantal waarden die mijn cliënten prettig vinden. Ik vind het belangrijk om juridische vragen of zaken snel, feitelijk, zakelijk, en bondig aan te pakken. Hierbij houd ik ook rekening met de visie en belangen van de andere kant. Op deze manier zorg ik dat conflicten voortvarend en in goede harmonie worden opgelost. Ik ben sinds november 2002 werkzaam in de advocatuur en heb dus de nodige ervaring. Cliënten vinden mij toegankelijk en goed bereikbaar.

Ervaring

Ik heb in Amsterdam (UvA) en New York (NYU) rechten en filosofie gestudeerd. Daarna ben ik gaan werken bij een internationaal advocatenkantoor (Allen & Overy). Na mijn advocaat-stage ben ik hier medewerker geworden en heb ik enkele maanden in Shanghai gewerkt. Na zes en een half jaar was ik klaar om zelf te ondernemen en ben ik in 2009, samen met een partner, een eigen advocatenkantoor begonnen. In 2015 heb ik mij bij Parker Advocaten aangesloten om vanuit meerdere disciplines onze cliënten te kunnen bedienen.

Beroepsverenigingen

Ik ben actief lid van twee specialisatieverenigingen:

  • Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN)
  • Vereniging van Pensioenjuristen (VvPJ)

Leergangen

Om me te blijven verdiepen heb ik de afgelopen jaren de volgende post academische leergangen met goed gevolg afgerond:

  • leergang arbeidsrecht (Grotius Academie, 2009)
  • leergang ondernemingsrecht (Juridische Academie, 2011)
  • leergang pensioenrecht (VU Law Academy, 2015)

Talenkennis

Naast het Nederlands spreek en schrijf ik vloeiend Engels.