Renzo Ter Haseborg

advocaat/partner

We creëren overzicht en gaan voor optimale samenwerking

Door overzicht te creëren en inzichten te delen worden cliënten onderdeel van het proces. Dan krijgt samenwerken pas echt inhoud.

Renzo Ter Haseborg is gespecialiseerd in arbeidsrecht, pensioenrecht en corporate arbeidsrecht (statutair directeur, medezeggenschap, maatschapsconflicten en bestuurdersaansprakelijkheid). Hij heeft ruime ervaring met het opstellen van contracten en reglementen, advieswerk, transactie support en het voeren van procedures. Tot zijn cliënten behoren zowel ondernemingen, onderwijsinstellingen, directeuren en werknemers.

Renzo (1977) heeft rechten en filosofie gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en aan New York University en is sinds 2002 advocaat. De eerste zes jaar als advocaat heeft Renzo gewerkt bij Allen & Overy, waarvan enkele maanden in Shanghai. Sinds 2015 is hij advocaat en partner bij Parker. Om zich te blijven verdiepen heeft hij enkele leergangen met goed gevolg afgerond: arbeidsrecht (Grotius Academie, 2009), ondernemingsrecht (Juridische Academie, 2011) en pensioenrecht (VU Law Academy, 2015).

Renzo is een certified pension lawyer (CPL) en lid van twee specialisatieverenigingen: de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN) en de Verenging van Pensioenjuristen (VvPj). Hij publiceert regelmatig en spreekt en schrijft vloeiend Engels.